Mercedes financial lease: de voordelen

mercedes

Financial lease kan veel voordelen met zich meebrengen. Zeker als je een eigen bedrijf hebt is het afsluiten van een financial leasecontract voordelig. In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden en de voordelen die deze interessante manier van leasen met zich meebrengt. Na het lezen van dit artikel zul jij vast en zeker direct een mercedes financial lease auto willen rijden.

De financiële voordelen

Financial lease biedt je als privépersoon niet veel financiële voordelen, maar als organisatie kan het financiële voordeel aardig oplopen. Financial lease werkt als volgt: je sluit een contract af waar je maandelijks de kosten van de auto en de rente aflost. Direct als je het contract afsluit, staat de auto op jouw naam. Dit brengt veel fiscale voordelen met zich mee. Terwijl je de auto nog aan het afbetalen bent krijg je namelijk al fiscale voordelen. Bij andere soorten leasen krijg je deze voordelen niet. Bij financial lease is de auto dan ook echt van jou. Je hoeft deze niet weer na x aantal jaar in te leveren!

Voordelen ten opzichte van andere soorten leasen

Zoals hiervoor vermeld staat de auto direct op jouw naam en wordt de auto dus ook echt van jou. Hiernaast is er bij bijvoorbeeld mercedes financial lease het voordeel dat je zelf de verzekering en belasting regelt. Je kunt dus zelf kiezen welke verzekering je neemt bij welke verzekeringsmaatschappij. Bij reguliere private lease betaal je vaak de verzekeraar die door het bedrijf is uitgekozen. Dit scheelt je geld en geeft je vrijheid.

Succes bij het uitkiezen van jouw perfecte auto. Wij zijn ervan verzekerd dat een mercedes financial lease status uitstraalt en dat je opvalt op de weg. Dit is natuurlijk precies wat je wilt bereiken als je naar klanten toe gaat. Veel rijplezier!

Reacties zijn uitgeschakeld.