Nieuwe auto kopen

auto

De aankoop van een nieuwe auto, voor de één een feestje voor de andere een vreselijke zoektocht. Koop je een nieuwe auto of een occasion en voor welk merk en bouwjaar ga je. Voordat je begint aan de zoektocht is het belangrijk om een aantal dingen helder te hebben zoals je budget en wat je precies zoekt in een auto. Hierbij kun je denken aan een automaat of handgeschakeld maar ook aan welk merk en welk model je wilt.

Occasion in Enschede gekocht

Zelf heb ik een occasion gekocht in Enschede. Ik heb eerst gekeken op hun site om alvast een beetje te inventariseren in het aanbod, hier heb ik precies gevonden wat ik zocht. Vervolgens ben ik langsgegaan bij het bedrijf en heb ik de auto even goed bekeken. Ik was meteen enthousiast en ik ben daar vervolgens goed geholpen met het afronden van de aankoop.

Zoektocht naar de juiste dakdrager en bagage box

Wij gaan elk jaar op wintersport daarom hebben wij ook maar besloten om een dakdrager en bagage box aan te schaffen. Het is namelijk elk jaar weer passen en meten met al die skispullen. Wij zijn op internet opzoek gegaan naar een dakdrager en bagage box. Uiteindelijk vonden wij op een site dakdragers voor de Ford S Max. Ze hadden voor heel veel verschillende merken en modellen dakdragers. Op de site stonden stappen om de dakdrager te vinden die perfect bij de auto past. Wij hebben hier uiteindelijk een dakdrager en bagage box gekocht en wij zijn erg tevreden met de service.

Met de nieuwe auto en bagage box kunnen wij zonder zorgen in Februari op wintersport. Het enige waar we ons nu nog druk om moeten maken zijn de huidige corona regels en of er genoeg sneeuw ligt. Maar dat moet wel goed komen.

Reacties zijn uitgeschakeld.