Een telefoon met langere levensduur

ihponex

Onze mobiele telefoons zijn inmiddels een verlegnstuk van onszelf geworden. Je kunt er alles mee doen. Bellen, e-mailen, betalen en zo nog veel meer andere dingen. We kunen ons dan ook niet meer zo goed voorstellen hoe het was zonder telefoons. Zonder telefoon komen te zitten is iets dat je dus graag wil voorkomen. Daarom geven wij je een paar tips voor een langere levensduur van je telefoon.

Goede bescherming

Een kapot scherm is iets dat vaak gebeurd bij telefoons. Zeker als je er geen goed hoesje omheen hebt. Je kunt op veel plekken terecht voor bijvoorbeeld een Samsung of iPhone X scherm reparatie. Maar je wilt het natuurlijk veel liever voorkomen. Zorg daarom dat je een goed hoesje om je telefoon doet die de voor- en achterkant van je telefoon beschermd tegen klappen, stoten en vallen. 

Gezonde batterij

Er zijn wat misvattingen over het zorgen voor een batterij. Voorheen was het bij oude batterijen namelijk beter voor de batterij om hem zowel volledig leeg te laten lopen als volledig vol te laden. Maar die oude batterijen worden nooit meer gebruikt in telefoons. De nieuwe batterijen kunnen veel langer meegaan als je de batterij zo veel mogelijk tussen de 20 en 80 procent weet te houden. Vermijdt bij het opladen van je telefoon het gebruik van goedkopere opladers die niet van het originele merk zijn. Het is verleidelijk om dit te kopen omdat het een stuk goedkoper is dan het origineel. Maar op de lange termijn zou een goedkope oplader veel schade aan je telefoon kunnen brengen. 

Mocht het nou zo zijn dat je batterij toch wat schade heeft opgelopen en sneller leeg loopt? Dan kun je natuurlijk altijd ergens terecht voor een Android of iPhone X reparatie. Je batterij wordt dan vervangen voor een nieuwe die razendsnel zal opladen en niet meer zo snel leeg loopt.

Reacties zijn uitgeschakeld.