Zo bespaar je maandelijks veel geld

6. geld besparen

Bij je maandelijkse lasten denk je vooral aan de huur of hypotheek, de energierekening, het water, de verzekeringen… Maar staat je telefoon, internet en tv abonnement ook op het lijstje? Als dit iets is waar je niet zo veel bij nadenkt, is het tijd om daar verandering in te brengen. Wij gaan je uitleggen hoe je maandelijks veel geld kan besparen door het juiste abonnement te kiezen voor je tv, internet en telefoon.

Een alles-in-1 pakket, interessant of niet?

Kijk jij nooit tv of gebruik je internet alleen via je telefoon zonder wifi, dan is een alles-in-1 pakket misschien niet zo interessant. Maar tegenwoordig is het voor bijna iedereen wel een stuk fijner om alles in één pakket te hebben, want je zet toch regelmatig de tv aan, en zonder internet kunnen we eigenlijk ook niet meer. 

Daarom zeggen we ‘ja’, voor de meeste mensen is een alles-in-1 pakket interessant.

Wat is het voordeel van een alles-in-1 pakket?

Er zijn eigenlijk twee voordelen. Ten eerste bespaar je veel geld, en heb je voor een paar tientjes per maand snel internet, veel tv zenders en een vaste lijn. Ten tweede is het veel makkelijk om alles te regelen, omdat je maar één abonnement hebt in plaats van twee of drie. Dat scheelt een hoop facturen! 

Hoe vind ik het beste internet en bellen pakket?

Je kunt natuurlijk naar de website van alle providers die je kent om te kijken wat ze te bieden hebben. Hier is niks mis mee, maar erg efficiënt is het niet. Je bent zo een hele avond verder, en dan nog heb je niet alle providers opgezocht. Alles in 1 vergelijken is veel slimmer en sneller. Klik de opties aan die je wil: internet, televisie en bellen, vul je postcode in en laat de website al het werk doen. Binnen enkele seconden heb je een lijst met de goedkoopste abonnementen met alle nodige informatie.

Reacties zijn uitgeschakeld.