Waar je op moet letten als je een hotel in Europa boekt

7. hotel

Wil je een hotel boeken in London of wil je weten wat de top 10 hotels in Madrid is? Kijk dan niet verder. Deze twee steden zijn zeer geliefd onder vakantiegangers en mensen die stedentrips maken. Beide steden bieden hun eigen bezienswaardigheden en sfeer. Daarbij ben je binnen slechts enkele uren al op bestemming! Maar waar moet je nu precies op letten als je een hotel in London of Madrid zoekt? Hieronder vind je enkele tips.

Hotel boeken in London

London is een stad die je eens in je leven bezocht moet hebben. Een dag in London doorbrengen is mogelijk, maar om echt optimaal van deze mooie stad te kunnen genieten kun je een hotel boeken in London. Er is altijd een goedkoop hotel te vinden. Hou je van wat meer luxe? Dan is dat ook zeker geen probleem. Het liefst neem je een hotel die zo dicht als mogelijk bij de meeste bezienswaardigheden ligt. Zo bespaar je tijd en geld en kun je nog meer genieten van al dat moois dat London te bieden heeft.

Top 10 hotels in Madrid

Ook Madrid is zeker een bezoek waard en er is voor iedere portemonnee wel een te vinden. Elk hotel heeft zo zijn eigen charmes. Dit is de top 10 hotels in Madrid:

1.       Catalonia Las Cortes, 4-sterrenhotel

2.       Only YOU Boutique Hotel Madrid, 4-sterrenhotel

3.       Vincci The Min, 4-sterrenhotel

4.       B&B Hotel Fuencarral 52, 3-sterrenhotel

5.       Artrip Hotel, 2-sterrenhotel

6.       Hotel Atl√°ntico, 4-sterrenhotel

7.       Hotel Preciados, 4-sterrenhotel

8.       URSO Hotel & Spa, 5-sterrenhotel

9.       Francisco I, 2-sterrenhotel

10.   Catalonia Plaza Mayor, 4-sterrenhotel

Waar je op moet letten

Als je een hotel in London of Madrid zoekt, zijn er enkele dingen waar je op kunt letten. Niet elk hotel is hetzelfde en natuurlijk heb je goedkopere, maar ook duurdere hotels. Voorkom verrassingen en check van te voren de prijzen van verschillende hotels en wat er bij de prijs is inbegrepen. Ook is het slim om te zien hoe ver de bezienswaardigheden, die je echt wil zien, van het hotel af liggen. Zo hoef je niet te ver te reizen en bespaar je zowel tijd als geld.

Reacties zijn uitgeschakeld.