Een uniek cadeau voor een uniek persoon

5 pen cadeau

Heb je wel eens uitgerekend hoeveel cadeaus je ieder jaar koopt? Voor je geliefde, je vrienden, je familie en je collega’s, en vergeet dat welkomstcadeautje voor de nieuwe buurvrouw niet. Waarschijnlijk zul je schrikken van het antwoord, maar wordt het je snel duidelijk waarom het alsmaar moeilijker wordt om leuke ideetjes te vinden. Want ja, na al die jaren heeft die persoon alles wat zijn of haar hartje begeert… Dus wat is nu een uniek cadeau waar je iemand echt mee kunt verrassen? We geven je hier de ultieme tip!

Een gepersonaliseerd cadeau

Tegenwoordig zijn gepersonaliseerde cadeaus helemaal hip, van koffiemokken met foto’s tot dekens met een geborduurde naam. Door een object te laten personaliseren, of door dit zelf te doen, laat je de gelukkige ontvanger zien dat je iets unieks wilde geven, en er echt over na hebt gedacht. 

Een prachtige pen

Vroeger gaf men regelmatig een luxe pen aan iemand die met pensioen ging, een kindje kreeg, volwassen werd of zijn of haar eerste baan kreeg. Maar tegenwoordig is dit weer heel populair. En laat het nu net zo zijn dat je deze prachtige traditie kunt combineren met het moderne personaliseren van diverse objecten. 

Een pen met gravering is een geweldig, uniek en persoonlijk cadeau. Omdat er pennen in diverse prijsklassen te koop zijn, is het ook nog eens iets dat iedereen zich kan veroorloven. Koop het cadeau alleen of spreek met vrienden of familieleden af om de luxe pen samen te kopen. Kies voor een mooie gravering: de naam van de ontvanger, de geboortedatum van zijn of haar kindje of huwelijk, of een lieve zin. 

Maar welke pen kun je het beste kopen? Die keuze is natuurlijk aan jou. Cross pennen zijn een hele goede optie, maar er zijn nog heel veel andere merken en stijlen.

Reacties zijn uitgeschakeld.