Duidelijk en snel communiceren met de Midland portofoon

portofoon

Ben jij op zoek naar een eenvoudige manier om snel met je collega’s contact op te nemen tijdens je werkzaamheden? Op het bouwterrein, een festival of in een winkelcentrum maak je het jezelf en je collega’s gemakkelijk een Midland portofoon te gebruiken. Heb je de portofoon bij de hand, dan breng je met één druk op de knop de boodschap over aan je collega. En anders dan met een mobiele telefoon ontvangt hij je boodschap meteen, zonder dat je eerst moet wachten tot hij opneemt.

In deze blog lees je over de gemakken van de Midland portofoon en hoe je die toepast in je werk. Ook leuk om te gebruiken als je kinderen in het bos gaan spelen en een ‘Wie is de Mol’ nabootsen.

Waarvoor gebruik je de Midland portofoon?

Ben je als collega’s ver van elkaar verwijderd, maar is het wel noodzakelijk om snel met elkaar te communiceren? Dan bereik je dat het best met een Midland portofoon van PortofoonWEB. Je brengt namelijk altijd direct de boodschap over zonder eerst de telefoon over te laten gaan en te wachten tot degene aan de andere kant van de lijn opneemt. Hebben jullie beide een Midland portofoon in de hand, dan hoef je geen nummer in te voeren om de ander te bellen. Slechts een druk op de knop is voldoende om met je collega te communiceren.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je op de bouw aan het werk bent en dat jij instructies geeft aan je collega die zich bovenin de hoogwerker bevindt. Terwijl jij tegen hem zegt wat hij moet doen, kun je op afstand zien of het de goede kant op gaat. Of ben je beveiliger in een winkelcentrum en ben je getuige van een diefstal? Dan moet je direct handelen en je collega erbij roepen. Maar hij staat net aan de andere kant van het winkelcentrum en kan je niet horen. De Midland portofoon biedt gelukkig uitkomst en jij kunt direct je collega’s hulp inroepen.

Andere locaties waar je de Midland portofoon effectief inzet zijn onderstaande. Het kan zijn dat een telefoon voldoet, maar je zult gauw genoeg merken dat je met de portofoon de ander sneller bereikt en zelf ook goed bereikbaar bent:

  • Horeca
  • Grote bouwmarkten en winkels
  • Fast food ketens
  • Festivalterreinen
  • Hotels

De kwaliteiten van de Midland portofoon

De Midland portofoon gebruik je als je zeker wilt weten dat je je collega’s altijd kunt bereiken. De portofoon heeft een ver bereik en de kwaliteit is erg hoog. Je hebt minimaal last van ruis en je kunt je collega’s goed verstaan, ook wanneer er omgevingsgeluid aanwezig is. Ben je benieuwd naar andere merken in het assortiment van PortofoonWEB? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de portofoons van Icom, Hytera, Uniden en Tytera.

Een Midland portofoon kopen van PortofoonWEB

Ben je op zoek naar een oplossing om de communicatie tussen jou en je collega’s te verbeteren? Ga dan naar de webshop van PortofoonWEB waar je een Midland portofoon koopt die met veel kwaliteit jouw boodschap overbrengt. Je communiceert gemakkelijker en sneller met slechts één druk op de knop van je portofoon.

Reacties zijn uitgeschakeld.