Een goed labonderzoek wordt met een scanning electron microscopy uitgevoerd

labonderzoek

Wanneer hebt u Scanning electron microscopy nodig? Of u Scanning electron microscopy nodig hebt, hangt af van uw specifieke situatie. Meestal hebt u Scanning electron microscopy nodig wanneer u het atomaire niveau wilt bestuderen. In dit artikel gaan we in op deze verschillende situaties. Klik hier: voor meer info over SEM. De microscoop is een apparaat dat wordt gebruikt om structuren op nanometerschaal te bestuderen. De basistechnologie en het principe achter een Atomic Force Microscope is de Atomic Force Microscope. De atoomkracht tussen twee atomen die zich op een zeer kleine afstand bevinden, geeft ons een idee van de eigenschappen waartoe deze atomen in staat zijn.

De nanometerschaal

De structuur waarnaar we kijken is de nanometerschaal. De nanometerschaal beschrijft een schaal die kleiner is dan de schaal die het menselijk oog kan zien. Met andere woorden, de nanometerschaal beschrijft een schaal kleiner dan 1/1000 van een millimeter. De nanometerschaal vertegenwoordigt dus de kleinste microscopische eenheden die kunnen worden waargenomen. De atoomkrachtmicroscopen (Klik hier:)zijn in feite een platte, dunne en flexibele sonde die zeer fijne structuren heeft. Het atomaire niveau ligt op de atomaire schaal, aangezien er op deze schaal slechts enkele atomen zijn. Deze sonde wordt Atomic Force Microscope genoemd. Een van de meest gangbare Atomic Force Microscopes is de Nanoscope.

AFM

We gaan verschillende aspecten van de atoomkrachtmicroscopen zoals de Scanning electron microscopy bespreken. We beginnen met het eenvoudige deel van de Atomic Force Microscopy om het atomaire niveau te begrijpen. De Atomic Force Microscopes hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere microscopen. De Atomic Force Microscopes kunnen in veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Wij gaan de verschillende types van de Atomic Force Microscopes bespreken. De Atomic Force Microscopes hebben veel verschillende soorten sondes. De sondes van Atomic Force Microscopen hebben allemaal een heel verschillende toepassing. In dit artikel (Klik hier: voor het artikel), gaan wij Atomic Force Microscopes bespreken die in de biologische toepassingen worden gebruikt.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.